Stiati ca exista ornamente din par care nu se vad, adica suvite din par natural 100% de calitate Remy pe care le pui peste parul tau si asa vei avea o podoaba capilara de invidiat? Le poti aseza singura in cateva minute, fara coafor si fara substante daunatoare, iar cand nu-ti mai plac, le poti scoate la fel de repede. Parul tau nu are deloc de suferit. Le tragi cu delicatete, le prinzi la fel, astfel ca niciun fir nu se rupe si nicio radacina nu este deranjata.

Poate ca nu doresti extensii cusute, desi nici acestea nu sunt daunatoare, dar nu vrei sa stii intre firele naturale nici un corp strain, nici macar ata de aceeasi culoare cu parul tau. Nu te condamn ca nu-ti place idea ca extensiile sa fie lipite de firele tale naturale de par, ci iti recomand extensii clip on.
Conservatoare fiind, te gandesti ca daca renunti la ele trebuie iar sa faci drumul la specialist si poate nu vrei sa depinzi de nimeni.

Clamute din acelea mici si metalice cum au extensiile sunt folosite de mame si in parul fetitelor, in special vara sau ca se nu le vina parul in ochi si nu li se intampla absolut nimic.
Cu ajutorul lor fixezi bine suvitele care nu se vor desprinde, iar cand te speli pe cap le poti scoate pentru a aplica un tratament corect parului tau.

Exista patru categorii de extensii clip-on : bronze, silver, golden si platinum, iar pe Lysee.ro gasesti toate nuantele.
Iti recomand cu toata convingerea extensiile de par Clip-on fiindca sunt o coafura reversibila si tu stii ce inseamna asta.
Nu este ca o tunsoare foarte scurta cu care nu-ti sade bine, nici ca un permanent. Nu-ti mai plac, le scoti si gata !

Lasă un răspuns