Nu e deloc placut sa ai probleme cu masina. De fiecare data cand ceva nu functioneaza cum ar trebui ma ingrijorez deoarece stiu ca iar trebuie sa platesc destul de mult la mecanic pentru reparatii.
Insa, asa e cand ai masina si cheltuielile sunt destul de mari cu ea. Acesta e si motivul pentru care nu mi-am luat masina imediat dupa ce am luat permisul. Bani de benzina aveam, dar..masina nu inseamna doar benzina.
Sunt genul de persoana care obisnuieste sa isi duca masina in service pentru orice problema. Nu imi place sa ma risc si sa circul cu o masina defecta. In plus, multe dintre defectiuni, nerezolvate la timp atrag dupa ele si altele.

E o singura situatie in care nu imi duc imediat maina in service. Cand sunt in orasul meu natal. De ce? Pentru ca am o ruda care se pricepe foarte bine la masini si care ma ajuta sa-mi rezolv multe din problemele care apar. Bineinteles ca ma trimite in service cu masina cand sunt probleme mai dificile care necesita o reparatie cu ajutorul aparaturii speciale de care el nu dispune.
Apeland la ruda pe care o am ies mereu mai ieftin. Si, daca e nevoie de o piesa, apelez de fiecare data la o firma de dezmembrari Bihor in care am incredere – Pieseautodindezmembrari.ro.

Pe acest site gasesc rapid tot ce am nevoie in materie de piese auto din dezmembrari Golf 6. Produsele sunt de calitate superioara si provin de pe masini din Germania cu putini kilometri. Toate produsele au garantie si pot fi returnate daca te razgandesti intre timp dintr-un motiv sau altul.
Prefer sa cumpar piese la mana a doua originale, decat sa cumpar piese noi, care nu sunt originale. Am o masina cumparata la mana a doua pe care am dat in jur de 2000 de euro. Nu prea se merita sa cumpar piese auto noi originale, deci varianta de la dezmembrari este cea mai buna pentru mine.

Lasă un răspuns