Hmmm, ai fost „batut la cap” de prea multe ori? Si nu-ti place sa fii luat drept fraier, nu-i asa? Nu e nevoie sa raspunzi la agresiunea verbala cu aceeasi moneda: conform psihologilor, nu e deloc nevoie sa fii agresiv – ajunge sa fii asertiv! Poti fii in acelasi timp si asertiv, si original, cu ajutorul unui Tricou Misto. Pentru asta, trebuie mai intai sa accesezi site-ul nostru, iar apoi sa intri in sectiunea tricouri cu mesaje. Daca vrei sa transmiti un mesaj hotarat celor care te agreseaza psihic, poti incepe cu tricoul „Tu-ti ceapa ma-tii”. Nu intamplator, e un tricou verde – culoarea cepei de primavara! Si e din bumbac 100%, care cantareste numai 150g/mp, (suportul textil este produs de firme cum ar fi Sol’s, Fruit of the Loom si Keya Europe) – si nu costa decat 39,90 RON. Avem toate marimile, de la S la XXL!

Iar daca nu ai masina si esti nevoit sa folosest mijloacele de transport in comun, poti transmite un alt mesaj celor care-ti reproseaza ca „tragi prea mult la cantar” (chiar daca esti distrofic / distrofica): „Daca nu aveti loc de mine, STATI INGHESUITI!” Tricoul cu mesajul asta e portocaliu si costa doar 38 de RON. In sfarsit, daca „ti s-a pus pata” pe unul care se da la iubita /nevasta ta, gasesti la noi si un tricou (de 39,90 de RON) pe care sta scris alb pe negru, ca sa „sara” mai bine in ochi: „Is there life after death? Touch my wife and you’ll find out”! Iar avertismentul e insotit de portretul „cucoanei cu coasa”, ca sa nu existe dubii…

Ai cumva idei proprii in materie de avertismente? Nicio problema, te putem ajuta sa le pui in practica, adica sa ti le imprimi pe tricouri – ca nu degeaba avem pe site si progran de design! Poti face chiar tu desenul, dar vezi ca imaginile incarcate trebuie sa aiba o rezolutie cat mai mare, recomandat este sa fie de cel putin 1024×720 pixeli daca vreti sa iasa treaba buna. Si poti alege ce culoare de tricou (sau de hanorac) vrei tu!
Ce mai astepti? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0726.264.736 sau trimite-ne un e-mail pe adresa office@tricouri-misto.ro.

Lasă un răspuns