Pantofii sunt la fel ca o masina : cei ieftini sunt ca un autoturism luat la mana a doua, in timp ce cu pantofi firma ti se garanteaza drumul succesului.
Asa cum masina ieftina te lasa in mijlocul drumului cand ti-e lumea mai draga si te poti rani in trafic din cauza ei si o pereche de pantofi facuti de mantuiala, din inlocuitori, agreseaza picioarele si provoaca indispozitie intregului corp.
In schimb, pantofii de firma iti dau alura de zeita si te conduc pe podiumul prezentarilor de moda, daca si tu doresti asta.

Pantofii negri din piele lacuita Valentino te propulseaza catre succes ca o masina performanta de curse. Sunt prea fini, prea eleganti si prea frumos.Farmecul lor este dat de :
-aspectul pielii, care innobileaza lacul. Nu este tipul acela de lac strident, care te fac sa pui mainile la ochi, ci este placut la privire.

-tocul finut, inalt, dar bine prins, care nu se rupe, nici nu este predispus sa accidenteze piciorul.
-curelele finute din piele moale combinate cu capse si catarame care se prind de glezna.
-modelul in sine, original, care da impresia de unicat sau de « Rara avis ».
-reducerea pretului la aproape jumatate, daca la inceput au costat 4167 de lei, in acest moment pot fi achizitionati cu 2290 lei.

Ar mai fi de adaugat faptul ca nu trebuie sa te duci la magazin cu atatia bani dupa tine, fiindca magazinul este virtual, iar sistemul de plata online securizat, iar la livrare si mai comod. Da fiind pretul pantofilor, livrarea la domiciliu se va face gratuit.
In concluzie, orice femeie care doreste succesul trebuie sa stie ca drumul acestuia trece pe la un magazin cu pantofi de firma.
Hainele sunt o carte de vizita a purtatoarei, de aceea sa nu neglijam acest aspect.

Lasă un răspuns