Gospodina se imparte intre activitatile de intretinere a casei, are grija de cei dragi, dar trebuie sa aiba grija si de ea, adica sa-si pastreze frumusetea, sanatatea si energia. Pentru a se incadra in timp ea sta numai cu ochii pe ceas si ideal ar fi sa aiba un ceas care sa-i programeze timpul, dau cum nu s-a inventat inca unul, trebuie sa-l aleaga pe cel mai bun dintre ceasuri dama. In mod eronat se crede ca o femeie casnica are mult timp la dispozitie, dar nu este adevarat fiindca:

-la 6,45 trebuie sa fie gata micul dejun, deci ea se trezeste la 6, 15

-la 7 trebuie sa fie cu copilul  la poarta scolii

-la intoarcere face cumparaturile

-la 12 ia copilul de la scoala

-dupa ce ii da sa manance, la 14 au programare la stomatolog amandoi.

Exemplele pot continua, dar ne vom axa asupra nevoii de ceasuridemina  a tuturor gospodinelor si asupra produselor ideale care le-ar ajuta in activitatile cotidiene.

Sunt finute si frumoase pietrele Swarovski, dar ceasurile cu pietre nu sunt ideale pentru gospodine, asa ca vom admira in tacere si fara entuziasm cele trei modele de ceasuri de mana din acesta categorie. Oricarei femei ii plac diamantele, dar cea care face piata, gateste si se ocupa de curatenia casei are nevoie de un ceas simplu si rezistent, asa ca doar le va admira in treacat pe cele 5 modele  cu diamante, iar pentru ea va alege un ceas simplu.

Criteriile alegerii vor fi mult mai practice:

-poate fi ceas de dama sau unisex, rezistent si usor de purtat sa fie. Anumite ceasuri chiar sunt incomode cand au bratari sofisticate sau prea scumpe. Cand ai atatea treburi de facut, ai nevoie de un ceas practic.

-sunt preferabile cele prevazute cu alarma, cu rezerve  mari de energie, afisaj complet si iluminare a cadranului, sa te poti orienta si noaptea sau in zone intunecoase

-rezistenta la apa sa fie de la medie catre mare

-carcasa din otel inoxidabil de cea mai buna calitate

-geamul rezistent.

Lasă un răspuns