Daca ne gandim putin la cum erau saltelele romanilor acum 20-25 de ani in urma, nu cred ca am vrea sa mai avem acum aceleasi saltele. Acum gasim in magazine o multime de saltele confectionate din cele mai calitative materiale. Gata cu saltelele de paie, carpe sau arcuri care ieseau si incomodau. Acum, saltelele sunt cu spuma de memorie, latex, materiale eco, etc.

Si totusi, ma uimeste oarecum faptul ca oamenilor le era si atunci bine. Pentru unii o saltea cu arcuri era un lux. Dormeau bine si se simteau confortabil chiar si daca nu aveau o saltea. Cati dintre noi am mai putea dormi astfel si ne-am simti confortabil? Eu una, sigur nu. Daca salteaua pe care dorm nu e de calitate, pur si simplu nu pot dormi. Dimineata ma trezesc lipsita de energie si am dureri de spate ingrozitoare.
Si cu siguranta nu sunt singura. Salteaua influenteaza foarte mult calitatea somnului. Cu cat salteaua e mai buna, cu atat somnul va fi mai calitativ. Salteaua trebuie aleasa in functie de afectiunile fiecarei persoane, in functie de compozitie, dimensiuni, etc.

Eu mi-am schimbat salteaua acum vreo jumatate de an. Am gasit pe Saltele-Online.ro o oferta foarte buna si efectiv nu am putut rezista sa nu profit de ea. In plus, chiar cautam o saltea noua, deoarece cea veche era destul de uzata dupa vro 6-7 ani de utilizare zilnica.

La Saltele-Online.ro gasesti saltele pentru toate gusturile. Aici gasesti: saltele cu plasa de arcuri, saltele cu arcuri independente, saltele cu spuma poliuretanica, saltele cu Memory Foam, saltele cu latex sau cu materiale bio. Acestea au duritate diferita, in functie de preferintele tale si vin la pachet cu garantie cuprinsa intre 3 si 10 ani, in functie de produsul pe care il cumperi.

Saltelele de pe acest site pot fi platite si in rate, ceea ce e convenabil pentru o multime de persoane. In plus poti beneficia de transport gratuit daca esti din Bucuresti si de ridicarea saltelei vechi.
E momentul sa iti inlocuiesti vechea saltea si sa ai un somn cu adevarat confortabil.

Lasă un răspuns