Vrei sa stii ce manichiuri vor fi la moda in acest an? Stilistii au o predilectie, in 2017, pentru modelele de unghii stralucitoare, nu neaparat extravagante, dar cu un luciu deosebit. Prin urmare, o oja in nuanta preferata si un top de sigilare cu efect de stralucire intense sunt un must-have! Iata si cu ce manichiuri ne-au incantat manechine celebre cand au defilat pe podium la saptamana modei.

Unghiile in stil disco capteaza atentia si pasii de urmat pentru realizarea lor sunt usor de urmat. Va indemnam sa folositi lac semipermanent cu sclipici sau o oja de baza pe care presarati ulterior glitter in nuanta preferata.
Manichiura “marble”, intitulata asa multumita aspectului sau de marmura, se face remarcata prin textura sa speciala. Va sfatuim sa mizati cu incredere pe combinatiile cu culori clasice, precum tonuri de gri, associate cu alb si negru. Mai puteti opta si pentru verde-inchis. Secretul unghiilor marble se ascunde in caracterul lor versatile, pentru ca va permit sa realizati design-uri autentice, care nu impun un stil anume.

Manichiura rosie ramane insa atractia principala! Ultimele trenduri vorbesc despre oje rosii pe care sa le imbinati cu un strop de glitter argintiu sau auriu. Aceasta variant de unghii este perfecta pentru femeile cu unghii scurte.
Unghiile cu efect “oglinda” pot fi obtinute cu ajutorul noului pigment pentru manichiura cu efect “oglinda” un produs revolutionar care creeaza un luciu metalic de lunga durata pentru unghiile semi-permanente. `
Oja marsala este in voga chiar de anul trecut, cand multe doamne s-au orientat pentru aceasta nuanta similara cu culoarea vinurilor italiene tari. Unghiile marsala, indiferent de forma – rotunda, migdala etc. -, denota un aer extravagant, provocator. Marsala reprezinta fara indoiala o nuanta versatila, care se potriveste pe unghii in ciuda lungimii acestora, putand avantaja pe oricine!

Cu deosebit succes, puteti opta si pentru diferite lacuri de unghii mate. Manichiura cu efect mat nu exclude si diverse combinatii impreuna cu texturi lucioase, asadar puteti diversifica intr-un mod original si creativ modelele clasice french, devenite prea banale in 2017, aplicand pentru baza o oja mata in culoarea dorita. Totodata, puteti sa utilizati si un Top Coat Mat SNB, iar pe varfuri sa aplicati una lucioasa ori un gel transparent lucios pentru unghii.

Lasă un răspuns