Marea diversitate de sisteme si aparate de climatizare existente pe piata la ora actuala poate bulversa clientii mai putin avizati in domeniul aerului conditionat. Pe departe, alegerea unui sistem multi-split poate fi cea mai ingenioasa alternativa pentru crearea mediului potrivit pe o suprafata interioara mai vasta, asigurand racirea, respectiv incalzirea a 2-5 camere distincte intr-o cladire cu spatiu limitat pentru tubulatura.
Detinand capacitatea de control absolut asupra valorilor de temperatura din incaperi diferite, un sistem multi-split Daikin este apt sa ofere necesarul de frig sau caldura in maxim cinci camera, prin utilizarea unei singure unitati exterioare. Acest lucru va permite nu doar sa dispuneti de un confort optim, dar totodata asigura un consum diminuat de energie.

Un alt beneficiu consta in accesarea unui spectru larg de functii performante, contribuind la o inalta functionalitate atat in regim de incalzire, cat si pentru racire. Printre multiplele functii disponibile, utilizatorii vor beneficia de: auto-diagnoza (afisarea codului de eroare in cazul unei defectiuni), ventilator eficient prevazut cu mai multe trepte de viteza pentru a ajusta diferentele de temperatura; auto-restart (cand alimentarea cu curent este restabilita in urma unor pene, aparatul de aer conditionat este capabil sa isi reia activitatea conform setarilor anterioare); functie de dezumidificare (permite scaderea nivelului de umiditate din incapere).

Oferta de aparate aer conditionat interne si externe Daikin pentru configurarea diverselor proiecte de sisteme multi-split de aer conditionat in locuinte si birouri, spatii comerciale sau in alte locatii, se remarca prin calitatea produselor oferite. Aveti la dispozitie o gama completa de modele de unitati interne si externe, care pot intampina orice necesitati si preferinte, deoarece acestea sunt dotate cu capacitati diferite pentru a putea climatiza spatii de dimensiuni mai mici sau mai mari.

Lasă un răspuns