De cand cizmele UGG s-au impus pe piata ca un fel de emblema a modei casual, orice fashionista trebuie sa aiba in garderoba o pereche. Chiar daca initial acest tip de incaltaminte a primit initial critici, fiind considerat “urat”, acum se bucura de o larga popularitate, mai ales printre tinerii dornici sa creeze outfit-uri pline de originalitate, dar in acelasi timp comode si versatile.

Sa nu credeti insa ca cizmele UGG sunt o noua inventie! Conceptul care a stat la baza design-ului primelor modele a prins contur in anii 1970, iar surferii australieni au avut o contributie semnificativa pentru popularizarea lor. In primul rand, cizmele UGG sunt practice. Magicienii valurilor s-au gandit cum ar putea sa isi incalzeasca picioarele rapid, inlaturand disconfortul provocat de umezeala. Mai tarziu, fotograful si jurnalistul Brian Smith le-a vazut ca pe o solutie salvatoare, iar in curand, pe plajele insorite californieene, cizmele UGG au devenit o prezenta frecventa. Multe celebritati le-au apreciat pentru ca le permiteau sa isi odihneasca picioarele in pauzele dintre filmari, iar Oprah chiar le-a nominat drept :unul dintre lucrurile ei favorite”.

Combinatii de efect cu cizme si ghete UGG
Ghete UGG confortabile si rochii-pulover pe aceeasi nuanta sau intr-o combinatie cromatica care mizeaza pe un efect de contrast, la care sa asortati dresuri sau sosete lungi pana la genunchi, in cazul in care va atrage ideea crearii unui look “mai rebel”.
– Cizmele tip UGG se potrivesc cel mai bine alaturi de piese vestimentare calduroase, precum un cardigan lung, gros, peste o pereche de colanti ori de blugi skinny. Nici asocierea cu o rochie din jerseu nu va da gres in acest caz.

Lasă un răspuns