Este o practica obisnuita pentru marii producatori de masini sa colaboreze cu companii fabricante de anvelope. Producatorul de renume mondial Goodyear este adesea ales pentru a oferi echipamente standard pentru diferite modele de turisme si nu numai pentru aceasta categorie de vehicule. O noua linie de cauciucuri fiabile proiectate de Goodyear care a atras atentia specialistilor in domeniul auto este Eagle F1 Asymmetric 3. Acest model a fost ales pentru a furniza echiparea din fabrica a autoturismelor Slfa Romeo Giulia. Va invitam sa aflati cateva din motivele pentru care anvelopele din aceasta gama sunt considerate performante.

Conducatorii auto amatori ai vitezei si cei care detin modele de autoturisme sportive, se pot baza pe caracteristicile noii generatii de anvelope de vara Eagle F1 (ASYMM) 3, disponibile pentru mai multe dimensiuni populare, cu indici inalti ai vitezei. Printre beneficiile de care puteti dispune, merita sa amintim in primul rand reducerea distantei la franarea pe orice tip de suprafata, atat pe carosabil uscat, cat si in conditii de ploaie si asfalt umed. In al doilea rand, se contureaza un nivel redus al pericolului de acvaplanare, iar in ceea ce priveste stabilitatea in curbe, se inreagistreaza cresteri semnificative. Astfel, va veti bucura de conditii de siguranta in traficul rutier, chiar si atunci cand circulati cu viteze ridicate in regim de autostrada.

Un alt atu care nu trebuie ignorat de soferii economi consta in imbunatatirea randamentului kilometric, aceste anvelope fiind, dupa cum afirmam mai sus, ideale pentru deplasarile lungi, dar si pentru calatroii urbane. Durata de viata extinsa este inca un beneficiu de care veti dispune la cumpararea unui set de 4 anvelope de vara Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3.
Gama Eagle F1 Asymmetric 3 include si anvelope care beneficiaza de tehnologia RUNFLAT si le puteti usor deosebi dupa marcajul ROF prezent pe flancul pneului. Varianta runflat este ideala pentru soferii care circula cu viteza, deoarce adauga un plus de siguranta pentru toti participantii in traficul rutier.

Lasă un răspuns