Afacerile profitabile sunt intotdeauna cele care au o productie foarte bine pusa la punct, au personal calificat, au costuri reduse de intretinere si utilaje cat mai avansate din punct de vedere tehnologic.

Productia presupune mai multe tipuri de operatiuni, in functie de domeniul despre care vorbim, spatiile de productie trebuie sa asigure toate conditiile pentru lucru, sa fie suficient de mari pentru a putea avea la dispozitie tot ce e nevoie pentru obtinerea produselor dorite.

De productie depinde intr-o mare masura si succesul afacerii, daca productia nu este una foarte buna nici produsele si serviciile oferite nu se vor ridica la asteptarile clientilor. In industrie productia se desfaoara in general in  hale de productie metalice, usor de montat si de construit, cu izolatie foarte buna termica si fonica si posibilitati foarte multe de personalizare.

Halele metalice pentru productie pot fi amplasate oriunde doreste clientul, se pot ajusta dimensiunile in functie de spatiul avut la dispozitie, daca afacerea prospera si aveti nevoie sa va extindeti zonele de productie halele pot fi modificate foarte usor, se pot adauga diverse zone pentru o eficientizare rapida a lucrului.

Spre deosebire de halele din materiale conventionale cele din metal se ridica cu o serie de costuri reduse, consumul de materiale este si el foarte mic, se pot face din panouri metalice care se pot desface si reface oricand e nevoie. Proiectarea unor hale de productie este foarte simpla, cu ajutorul unor softuri specializate, se pot adauga oricat de multe finisaje si detalii importante pentru utilitatea sa ulterioara, fiecare client poate colabora cu echipa care are proiectul in lucru pentru ca halele sa poata fi folosite cat mai mult timp si cat mai eficient cu putinta.

Rezistenta mare, costuri mici, calitate garantata

In momentul constructiei halelor se va avea in vedere rezistenta si in caz de cutremure sau alte schimbari climatice care vor afecta zona de amplasare, halele metalice rezista foarte bine si la uzura, nu se pune problema de coroziune, iluminatul natural si aerisirea permanenta fiind doar doua dintre avantajele unor hale de productie din metal.

Per total halele metalice au costuri reduse la jumatate fata de halele normale, fiind mai ieftine cu pana la 75% fata de cladirile din beton. In interiorul halelor metalice se pot amplasa oricat de multe utilaje, dispunerea lor spatiala poate fi atat pe orizontala, cat si pe verticala, halele metalice se pot si vopsi si personaliza oricum isi doreste clientul, timpii de executie sunt foarte mici, materialele din care se face hala se pot transporta usor pana la locul asamblarii.

Echipele de specialisti nu au de facut decat sa evalueze zona unde va sta hala, sa masoare si sa execute in atelierele proprii toate placile si structurile din care vor fi realizate halele din metal pentru productie. Igiena este mentinuta foarte simplu in aceste spatii, se pot lua masuri suplimentare mai ales daca se folosesc in industria alimentara, izolatiile pot fi dublate, se poate opta pentru un numar mai mare de geamuri, se poate organiza si o zona de birouri. Halele metalice sunt pana la urma solutia cea mai buna pentru o productie la cele mai inalte standarde de calitate, intr-un mediu placut si curat, in care angajatii pot sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

Lasă un răspuns