Vestimentatia a fost, este si probabil ca va fi unul dintre cele mai importante domenii de activitate. Acest lucru se datoreaza interesului manifestat de oameni indiferent ca este vorba despre reprezentantele sexului frumos ori despre barbati. Chiar daca femeile sunt cele pasionate de catre acest domeniu, in ultima vreme din ce in ce mai multi barbati se arata interesati de tendintele modei. Acest lucru a contribuit la aparitia unui minim de articole vestimentare ce trebuie sa se regaseasca in garderoba unui barbat care vrea sa arate bine indiferent de stilul sau situatia in care se afla. Dintre aceste articole vestimentare cele mai importante sunt urmatoarele:

– Camasa reprezinta una dintre piesele de rezistenta ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat indiferent de stilul vestimentar pe care acesta il abordeaza. Versatilitatea acestui articol vestimentar reprezinta marele avantaj pentru care aceasta nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unui barbat, ea putand fi purtata atat la birou intr-o tinuta oficiala cat si alaturi de o pereche de blugi.

– Costumul este un alt articol vestimentar ce trebuie sa se regaseasca in garderoba unui barbat chiar daca acesta nu este adeptul stilului business. Pe parcursul vietii cu siguranta vor aparea si ocaziile in care barbatul trebuie sa aiba o tinuta cat mai eleganta chiar aca acesta nu este stilu sau vestimentar, motiv pentru care costumul nu are cum sa lipseasca din garderoba unui barbat ce tine la imaginea sa.

– Din aceasta insiruire de articole vestimentare ce trebuie sa se regaseasca in garderoba unui barbat nu puteau lipisi blugii. Chiar daca in acest moment blugii sunt purtati atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de barbati din punctul meu de vedere acestia sunt specifici barbatilor motiv pentru care in orice garderoba de barbati trebuie sa se regaseasca cat mai multe perechi de blugi barbati. Pe langa faptul ca sunt versatili, ei putand fi purtati chiar si alaturi de camasi de pe Answear sunt si foarte comozi ceea ce ii face sa fie articolul vestimentar numarul 1 al barbatilor.

– Tricoul polo reprezinta un alt articol care din punctul meu de veder este specific barbatilor motiv pentru care acesta nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat indiferent de stilul vestimentar pe care acesta il prefera.

– Nu in ultimul rand pantofii clasici din piele trebuie sa se regaseasca printre articolele vestimentare din cadrul garderobei barbatilor. Chiar daca acestia nu pot fi purtati decat in tinute elegante cum este si cazul costumului, din punctul meu de vedere acestia trebuie sa se regaseasca in orice garderoba de barbat pentru ca niciodata nu se stie cand se iveste ocazia.

Lasă un răspuns