Aparate de masura si control

1
43

Daca aveti nevoie de dispozitive cu functii complete pentru a detecta, a repara, a valida si a raporta problemele electrice cat mai rapid, atunci trebuie sa apelati la o firma cu experienta vasta in fabricarea dispozitivelor de masurare si de control.

Prezentarea in magazinele online a produselor de acest fel a devenit o obisnuinta, de aceea pe Arc.ro gasiti o gama intreaga de dispozitive ale firmei Arc Brasov, care a fost fondata in 1990 si s-a dezvoltat in mod constant, rezervandu-si in momentul de fata un loc de lider in industria fabricarii aparatelor de masura si control.

Pe site-ul Arc.ro veti gasi o serie de dispozitive fabricat de peste 30 de brand-uri internationale, cu o recunoscuta experienta si calitate in fabricarea acestora. Incepand de la sectorul electric, Arc Brasov si-a extins aria de prestare a dispozitivelor, inclusiv in sfera alimentara, medicala etc.

Experti in dispozitive de masura si control
Diversitatea domeniilor in care a inceput sa fie nevoie de dispozitive pentru a depista o problema electrica si pentru a o inlatura cat mai rapid, a determinat o dezvoltare rapida a firmei Arc Brasov si extinderea nisei de productie si import a dispozitivelor, astfel, a reusit in scurt timp sa ocupe locul bine meritat de firma care intrunesti experti diversi si cu cea mai inalta calificare in dispozitive de masura si control.

Pe site-ul Arc.ro gasiti astazi masuratori de uz general, cum ar fi multimetre, osciloscoape, calibratoare, testere de baterii si altele. De asemenea, gasiti aparatura pentru laborator, cum ar fi amplificatoare de semnal, surse de tensiune si curent, programatoare universale. Din categoria Testere pentru telecomunicatii, gasiti certificatoare pentru retea, analizatoare de semnal TV, testere retele wireless.

Din categoria testere electrosecuritate, veti putea gasi testere de izolatie, pentru priza de pamant, pentru dispozitive medicale. Pentru analiza calitatii energiei, puteti opta pentru inregistratoare, echipamente pentru domeniul solar, traductoare de semnal. De asemenea, exista inca echipamente de verificare PRAM si pentru marimi neelectrice.

Pe site-ul Arc.ro exista o sectiune aparte a serviciilor, dintre acestea fac parte cele de metrologie, reparatii si cursuri. Pentru a afla mai multe detalii despre una dintre cele trei sectiuni, puteti cere o discutie cu specialistul propus de firma, pentru a afla mai multe detalii.

Livrarea aparatelor direct la domiciliu
Achizitionarea aparatelor de masura si control poate avea loc direct de pe site-ul firmei Arc Brasov, pentru aceasta este necesara crearea unui cont si plasarea comenzii. Este garantata confidentialitatea datelor pe care le introduceti, precum si continutul comenzii pe care o plasati.

Daca nu sunteti siguri in privinta unui produs, cel mai bine ar fi sa apelati la sfatul unui specialist, pentru a evita situatia in care va este livrat un dispozitiv care nu corespunde in totalitate cu asteptarile create.
Livrarea produselor se face direct la domiciliu, iar atunci cand primit coletul cel mai bine ar fi sa verificati dispozitivele, ca acestea sa nu aiba nici un fel de deteriorari. Curierul va livra coletul direct la domiciliu, livrarile au loc pe intregul teritoriu al tarii, prin firma Fan Courier Express. In cazul in care considerati ca doriti sa returnati produsul sau sa-l inlocuiti, acest lucru este realizabil prin aceeasi firma de curierat, suportand costurile de transport de returnare.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns