vis-de-craciunAsociaţia Crucea Portocalie vă invită, cu mare drag, în data de 20 decembrie 2016, începând cu ora 16.30, la evenimentul caritabil “Vis de Crăciun”, editia a III a, care va avea loc la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman din str.Plantelor, nr. 8 B, Buzau.

Sprijinul şi prietenia pe care organizatorii acestei seri doresc să le arate copilului Romeo Valentin Panait, diagnosticat cu distrofie musculara Duchenne, vor fi cu atât mai puternice cu cât fondurile strânse vor fi donate pentru tratamentul de care are atata nevoie.
.
Evenimentul se adresează celor care vor să dăruiască şi să se bucure de un spectacol realizat de elevii buzoieni. Vă veţi delecta cu muzică de calitate, dans, colinde şi multe alte surprize.

La cei 11 ani, Romeo nu se poate deplasa singur, nu se poate bucura de inocenta varstei. Este nevoie de toata atentia noastra, de dragoste si siguranta, dar nu in ultimul rand de resurse financiare.

Copilaria lui este trista si impresioneaza profund, iar tu poti fi eroul care schimba povestea.

Vă aşteptăm cu drag!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentINFO | Vezi care sunt cele mai aglomerate grupuri buzoiene şi cine le administrează
Articolul următorTi s-a stricat centrala termica? Nu esti singurul!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns