Meniuri tradiţionale şi internaţionale, programe artistice susţinute de interpreţi cunoscuţi şi formaţii de muzică populară, jocuri de artificii şi cabine foto gratuite. Aşa sunt atraşi buzoienii de reprezentanţii principalelor restaurante, care promit servicii de calitate şi distracţie garantată. Dacă doriţi să petreceţi noaptea dintre ani la un restaurant trebuie să ştiţi că tarifele variază, de la 150 la 320 RON, în funcţie de varietatea meniului şi de programul artistic. Să vedem ce oferă fiecare local!

#Revelion… marca O`Brothers! De Anu` Nou „fraţii” te trimit la Roma!

O`brothers Social Pub – 320 RON/pers

revelion-frati
Una din cele mai cunoscute locaţii din Buzău, O`brothers promite un spectacol total în noaptea dintre ani, presărat cu specialităţi culinare. Prin evenimentele organizate de-a lungul anului “Fraţii” au ridicat destul de sus ştacheta şi în mod cert Revelionul va fi cel puţin la fel de special ca restul petrecerilor desfăşurate până-n prezent. Cu cel mai mare tarif per capita din oraş, la O`brothers va fi prezentă Mădălina Manolache, una din cele mai îndrăgite artiste din Buzău. Pe scenă vor mai urca trupa „The Candy Bars”, alături de invitaţii speciali Ecaterine & Dimitri. La platane va fi prezent DJ Speed. Pubul de pe Aleea Industriilor va organiza o tombolă în noaptea dintre ani, iar cel mai norocos dintre clienţi va zbura la Roma, în Italia, alături de partener/ă, acolo unde va petrece trei zile pe banii „fraţilor”.

afisPetrecere garantată cu formaţia Tomel din Buzău!

Aqua Max Crâng – 230 RON/ pers

Aqua Max Crâng garantează o petrecere de zile mari în noaptea dintre ani. Cu un tarif mediu per persoană pentru Revelion, cei de la Aqua Max Crâng mizează pe un meniu tradiţional românesc în cea mai importantă noapte a anului. Restaurantul este situat în Parcul Crâng, iar mai multe detalii pot fi obţinute printr-un apel la numărul de telefon: 0726 252 565 sau pe website-ul www.restaurantaquamax.ro

 

 

 

15327737_10154846020959489_1601797822_nFormaţia Fiesta Band întreţine atmosfera în noaptea de Revelion la Aqua Max Unirii!

Aqua Max Unirii – 260 RON/pers

Cele două locaţii Aqua Max întâmpină potenţialii clienţi cu o ofertă variată , dedicată persoanelor de toate vârstele. Locaţia de pe Bulevardul Unirii Nord (lângă Cartierul Orizont) are pregătit un meniu tradiţional românesc, iar de atmosfera se va ocupa formaţia Fiesta Band din Bucureşti. Detalii despre evenimentul care va avea loc pe 31 decembrie pot fi găsite pe site-ul Aqua Max sau în afişul alăturat.

 

 

Cea mai tare petrecere la Tresor Events!

Tresor Events Buzău – 230 RON/pers

tresorRevelionul eleganţei şi al calităţii. Aşa este prezentată petrecerea de Anul Nou pe contul de facebook al celor de la Tresor Buzău. Tot din evenimentul postat pe fb, Tresor promite o petrecere „adevărată, muzică live şi un meniu premium”. Echipa de bucătari a celei mai noi locaţii din Buzău a realizat preparate gătite cu gust, precizie și dăruire, pentru a întâmpina oaspeţii la trecerea dintre ani. Paul Oprea, unul dintre cei mai cunoscuţi MC & DJ buzoieni este responsabil cu atmosfera. Alături de Paul se vor mai afla Mirela Ursache şi Mădălina Manolache, două din vocile „de aur” ale Buzăului. Tresor are pregătite o sumedenie de premii surpriză pentru cei prezenţi, Photo Booth şi Mariachi. Pentru mai multe informații și rezervări în legătură cu oferta de Revelion 2017 puteţi afla apelând următorul număr de telefon: 0757 103 405.

15280928_10154846024899489_984685427_nDouă nopţi de distracţie la T`essence Pub!

T`essence Pub – 150 RON + 80 RON free bar/ pers

T`essence Pub este singura locaţie din Buzău unde petrecerea de Anul Nou durează două nopţi. Cu un meniu destul de bogat, raportat la costul per persoană, una din cele mai apreciate locaţii din oraş îşi atrage clienţii promiţând o atmosferă de neuitat şi distracţie cât cuprinde! Mai multe informaţii sunt disponibile pe contul de fb al T`essence Pub. La „butoane” se va afla DJ Marius Daniel, care „promite o noapte cu atmosferă de neuitat, cu beat-uri vechi şi noi, menite să ţină invitaţii pe ring pân-n zori”. Rodica a pregătit invitaţilor foarte multe surprize! RSVP: 0755 059 184.

 

casa-berarilorParty „fără figuri” la Casa Berarilor!

Casa Berarilor – 220RON/ pers

DJ Ovidiu Oncescu şi MC Vali Petcu sunt capul de afiş al petrecerii celor de la Casa Berarilor în noaptea dintre ani. O „petrecere fără figuri” se doreşte a fi cheful dintre ani de la Casa Berarilor, care are un tarif acceptabil per persoană pentru Revelionul 2017, doar 220 RON. Pentru rezervări & alte informaţii: 0769 076 560.

Casa berarilor – Cont facebook.

 

 

 

15327572_10154846017684489_1384861605_n

Revelion la Bistro!

Bistro Junior – 180 RON/pers

Bistro Junior, una din cele mai aglomerate locaţii din Buzău la sfârşit de săptămână nu oferă foarte multe detalii despre petrecerea de Revelion, cu excepţia afişului alăturat. Evaluată la 4,6 stele pe Facebook, locaţia aflată pe Bulevardul Gării are una din cele mai mari cifre negative când vine vorba de recenzii cotate cu cu maximum trei stele (3* ) Derutant este faptul că Bistro Junior are două conturi, la prima vedere oficiale. Bistro Junior 4,6* din 550 de recenzii (420 de 5*, 67 de 4*, 32 de 3*, 14 de 2*  şi 17 de o stea) şi Bistro – Junior 4,5* din aproximativ 3200 de evaluări publice (2.200 de 5*, 464 de 4*, 233 de 3*, 85 de 2*, 137 de 1*). Informaţii despre Revelionul 2017 organizat la Bistro Junior pot fi obţinute la numărul de telefon din imaginea alăturată.

Evenimentul pe facebook.

hanul-vanatorilorRevelion de legendă la Hanul Vânătorilor!

Hanul Vânătorilor – 150 RON + 100 RON tichet bar

Hanul Vânătorilor şi-a făcut un nume în ultima perioadă graţie interpreţilor de muzică lăutărească şi manele care au bucurat buzoienii la fiecare sfârşit de săptămână şi nu numai. În noaptea de Revelion, locaţia situată la doar 10 km de oraş pregăteşte un show incendiar. Mihăiţă Piticu` & orchestra, alături de Cristi de la Buzău. Denis Râmniceanu şi alţi solişti de muzică populară vor asigura fondul sonor. Meniul costă 150 de lei şi poate fi completat cu un tichet pentru băuturi în valoare de 100 RON. Pentru rezervări şi alte informaţii: 0724 428 428 & 0762 602 622.  Mai multe informaţii pe pagina de facebook/HanulVanatorilor.

15301183_10154846025379489_2067531147_nDe Revelion, petrecere de vis în „inima” Crângului!

Conacul Trandafirilor – 260 RON/pers

Prin tradiţie şi vechime, Conacul Trandafirilor se distinge ca una din locaţiile boeme ale oraşului. Cu un meniu desăvârşit şi unul dintre cei mai cunoscuţi DJ, Jean Blăgoi – DJBJ, petrecerea din noaptea dintre ani se anunţă spectaculoasă. Situat în “inima” Crângului, conacul buzoian promite o atmosferă de neuitat, presărată cu momente artistice unice şi specialităţi culinare alese. Află mai multe detalii de pe contul de facebook al celor de la Conacul Trandafirilor sau dă click pe imaginea alăturată.

 

 

revelion-sala-athenaBlue Motors „încălzeşte” atmosfera în noaptea dintre ani la Sala Athena!

Sports Pub – Sala Athena, 279 RON/pers

Blue Motors, una din cele mai cunoscute trupe din Buzău va fi în noaptea dintre ani la Sala Athena (lângă Sports Pub – Complex B90). Trupa lui Eduard Antochi este cunoscută pentru prestaţiile live uimitoare, iar prezenţa acestora în localul deţinut de Cristi Romanescu va fi în mod cert criteriu decisiv în alegerea clienţilor. În momentele de pauză ale îndrăgite trupei buzoiene, atmosfera va fi responsabilitatea unui DJ, încă neanunţat de cei de la B90. În cei 279 de lei, fiecare client are parte de un meniu diversificat (click pe imaginea alăturată pentru mai multe informaţii), candy bar şi open bar. Rezervări & info: 0740 245 007 / 0238 720 222.

revelion-unirii-events-hall

Revelion la Unirii Events Hall

Unirii Events Hall – 225 RON/pers

Pentru noaptea dintre ani, Unirii Events Hall va asigura programul artistic prin DJ Cristian Gheorghiu, Trupa Rebel şi Trupa Rebel Cabaret. Mai multe informaţii despre meniu pot fi găsite în imaginea alăturată sau pe pagina oficială de facebook.

 

restaurant-piknikDiana Ioniţă bucură buzoienii de Revelion la restaurantul Pik-Nik!

Restaurant Pik-nik Buzău –

Una din locaţiile preferate ale buzoienilor, Restaurantul Pik-nik se deosebeşte prin ospitalitate, rafinament şi o atmosferă întotdeauna plăcută. Experienţa de peste 16 ani îmbină într-un mod unic tradiţia bucătăriei româneşti cu arta internaţională şi acest lucru se va vedea şi în meniul servit în noaptea dintre ani. Click pe imaginea alăturată pentru mai multe informaţii şi rezervări.

De Revelion, „Nemuritorii” sunt la Mariage!

Restaurantul Mariage – 250RON/ pers

bon-mariage

new-generationNew Generation – Pentru petrecerea de revelion de pe „insuliţă”, click pe imaginea alăturată.

 

Lasă un răspuns