lefkada-152-672x372Lefkada – Grecia..un loc de vis in care multi isi doresc sa ajunga. De ce? Pentru ca plajele de aici sunt absolut minunate. Apa este curata si albastra, iar nisipul fin si placut.

Poate ar fi momentul sa te relaxezi si sa optezi pentru un sejur in Lefkada. Cumpara-ti un bilet de avion si porneste intr-una din cele mai frumoase calatorii din viata ta.

Revenim acum la plajele din Lefkada si vrem sa-ti vorbim de cateva dintre ele.

  • Plaja Porto Katsiki

Cea mai frumoasa plaja din Lefkada este Porto Katsiki. Aceasta plaja se afla in topul celor mai frumoase plaje din Europa. Este intr-adevar o plaja minunata. Plaja este destul de lunga, este acoperita cu nisip alb si marginita de stanci abrupte. Locul e absolut de vis. Pe plaja se ajunge coborand un numar de 96 de trepte. Turistii vin aici cu cea mai mare placere. Ar trebui sa incerci si tu.

  • Plaja Kathisma

Aceasta plaja este pllina de turisti care sunt dornici de a-si petrece vacanta intr-un loc placut. Aici turistii au parte de tot confortul dorit . Daca te plimbi pe aceasta insula, ai sansa de a bea linistit/a o cafea la una din cafenelele de pe plaja. Plaja Kathisma este una din cele mai lungi plaje din Lefkada. Pe aceasta plaja te poti si distra, deaorece sunt o multime de baruri pentru tineri, dar si posibilitati de a practica sporturi nautice.

  • Plaja Agios Ioannis

Minunata plaja atrage o multime de turisti in fiecare an. Peisajul exotic ce te intampina te lasa uimit/a de faptul ca exista asemenea minunatii. Plaja se afla situata intr-o zona pitoreasca, zona in care regasesti mori de vant si vegetatie bogata. E o plaja de vis, o plaja cu apa albastra si limpede si cu nisip fin si auriu.

Alege chiar acum plaja din Lefkada pe care vrei sa o vizitezi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTot ce trebuie sa stii despre Bicicletele Electrice
Articolul următorBiciclete MTB Cube – ciclism la un alt nivel
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns