Buzoienii sunt invitați să savureze bere proaspătă și să se bucure de muzică în 8 și 9 august, de la ora 14:00, pe Platoul Dacia, Buzău, la o nouă ediție a Serbărilor Timișoreana. Serbările Timișoreana îi așteaptă și anul acesta pe locuitorii orașului Buzău cu o mulțime de surprize și, mai ales, cu muzică bună. Platoul Dacia se va transforma într-un loc al veseliei, cu multă bere pusă la rece, grătare încinse, concursuri și standuri speciale cu suveniruri sau fotografii pregătite pentru locuitorii orașului Buzău și nu numai.

Invitatie_SerbarileTimisoreana_Buzau - CopyAtmosfera de sărbătoare va fi asigurată de nume importante ale muzicii românești. Sâmbătă (8 august), Cargo va susține un concert aniversar pentru cei 30 de ani de carieră, iar Ansamblul Țara Vrancei va aduce bucuria muzicii populare tradiționale. Duminică (9 august), buzoienii vor petrece alături de energica Loredana și Mihai Mărgineanu, care au pregătit spectacole memorabile.

„Serbările Timișoreana sunt un mare motiv de bucurie pentru noi și un mod prin care ajungem și mai aproape de consumatori. Îi invităm cu drag pe buzoieni să se bucure de aceste două zile de vară cu bere bună și multă veselie. Le-am pregatit o mulțime de surprize anul acesta: de la concursurile amuzante și standurile speciale, până la mâncarea tradițională alături de berea întotdeauna proaspătă și rece.” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

Despre Timişoreana

Fabricată încă de la 1718, berea Timişoreana aduce cu sine experienţa şi tradiţia maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718. De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialişti – distincţii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908. În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell și Miller Genuine Draft. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO/FOTO. Imagini din turnul Palatului Comunal. Se amână accesul pentru public în turnul Palatului Comunal. Află aici de ce!
Articolul următorVetter, cel mai bun prieten al telefonului tău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns