scaune-online-reclama 

Te gândit să îţi mobilă ? Deci, ai nevoie de ceva… ceva bun. Genu` de piese de mobilier care spun totul despre tine. Nu vrei să laşi preţu` pe scaun, da` vrei să ştie lumea cât ai dat pe el, că tu nu eşti zgârcit când vine vorba de calitate. Nu vrei să pară nici învechit, moştenit de la aia bătrână, dar parcă vrei o nuanţă de vintage, conservatoare, care să îţi dea profunzime… Ai vrea şi nişte linii moderne, poate ceva sticlă, ceva cu aluminiu, care să îţi dezvăluie latura modernă…  

Scaune Online importă mobilier şi accesorii de mobilier de calitate. Magazinul online beneficiază de o gamă variată de scaune, asigurând chiar şi metenanţa acestora. Diversitatea produselor de mobilier, în special a scaunelor ergonomice, satisface cele mai dure criterii. Magazinul plusează prin consultanţa oferită de operatorii de la call-center care asigură alegerea perfectă pentru orice consumator. Transportul este gratuit şi livrarea se face rapid.  

Şi dacă nu mă crezi pe mine, ascultă-l pe Giovanni:

O cumpărătură se face, dar să stau la coadă nu se poate!
Nu am primit şi eu reviste-n poştă? Flyere? Nu văd şi eu reclame la televizor?
Bă băieţi, voi sunteţi nebuni la cap? Păi vreţi să vin eu să stau la coadă? Să transpir în parcare? Să mă întrebe aia la casă cash sau card?
Poate îmi place şi mie să mă duc în magazine, să văd una alta da` nu aşa să mă vadă toată lumea…
Se duc papagalii acolo, care vor să apară, vor să îi vadă lumea cu teancu` de bani la casă…

Un şmecher adevărat nu se lasă doborât, se coboară singur…
Un şmecher adevărat nu se lasă ajutat, se ridică singur…

Asta înseamnă demnitate de om, de şmecher, de mafiot, de ce vrei tu…
Ăsta-i mafiotu` de azi. Mafiotu` de azi nu mai merge la P*******r, nu se duce la I**a… mafiotu` în ziua de azi stă la calculator, îşi comandă scaune de bar, de birou, de bucătărie… online şi-l primeşte în douăşpatru de ore!
A zis curieru` că la ora unu e aici? Păi, la unu fără 10 a sunat la sonerie…

Ăsta-i mafiotu` adevărat!
 
 

 

Lasă un răspuns