EVENT-COVER-2015

Încă din Grecia Antică, oratoria era considerată o artă, iar în prezent, abilitatea de a discuta în fată a zeci, sute de oameni este o necesitate. Dincolo de abilităţile personale şi pregătirea dobândită în şcoli, orice profesie intelectuală presupune dialog, discuţii de la cercuri de prieteni până la săli cu sute de invitaţi, iar maniera în care transmitem informaţia poate fi, câteodată, mai importantă decât mesajul însuşi. Încrederea în sine, fluenţa şi coerenţa ideilor, alături de tehnicile de vorbire pot învinge una din cele mai răspândite fobii, aceea a vorbitului în public.

Cafeneaua Artiştilor din Buzău va fi gazda unui curs de public speaking, susţinut de actorii Diana Iarca şi Gabriel Coveşeanu-Cove, care va avea loc pe 8 şi 9 august. Evenimentul este dedicat persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în mediul de afaceri, în cadrul departamentelor de comunicare şi relaţii cu mass-media, tinerilor actori, dar şi celor care îşi doresc să învingă bariera timidităţii. 

„Şi actorii au emoții, însă emoțiile lor sunt depășite prin diferite tehnici, trucuri și exerciții specifice. Și aceasta va fi misiunea noastră specială week-end-ul următor, a mea și a lui Cove, în Cafeneaua Artiștilor. Dacă ești una dintre persoanele din mediul business implicate în procese de comunicare sau un profesor care vrea să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe și abilități ale unui vorbitor în public de succes, o persoana în atribuțiile de serviciu ale cărora intră susținerea unor sau chiar un tânăr sau o tânără care își dorește să încerce o carieră artistică, atunci trebuie să faci parte din publicul nostru“, a fost invitația lansată de buzoiancă.

Două zile de curs, doi actori cu experiență

În urma celor două zile în care se va desfășura cursul, cei doi actori promit că toți participanții vor învăța să își regleze tonalitatea, intonația, claritatea vorbirii și transmiterea ideilor, să citească și să interpreteze un text scris și trucuri pentru captarea atenției.

GABRIEL-COVESEANU

„Vom preda și strategii de a gheții la începutul unui discurs cum îi spunem noi în domeniu, trucuri de a ieși din încurcătură în timpul unui discurs, dozarea umorului, a zâmbetului și a entuziasmului, adică un întreg set de tehnici de improvizație și creativitate“, a precizat și actorul Gabriel Coveșeanu-Cove.

DIANA IARCA
Cei doi traineri au ales două zile: 8 și 9 august pentru derularea cursului, adică maximum cinci ore de lecții, cu pauză, în Cafeneaua Artiștilor, iar costul participării va fi de 300 de lei. La sfârșitul trainingului, participanții vor primi câte o diplomă emisă de Asociația Pro-Youth, aceasta reprezentând un punct forte în CV-ul dumneavoastră. Înscrierile se fac la telefon 0724.438.602, iar mai multe detalii puteţi afla de pe pagina de Facebook – Atelierul de Creaţie Buzău.

► Pagina oficială de Facebook – Atelierul de Creaţie: https://www.facebook.com/atelieruldecreatiebuzau

► Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/845369752221070/

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Şi la Buzău?! Un tânăr de 22 de ani, acuzat de viol, a fost eliberat! Vezi aici ce spun localnicii…
Articolul următorVIDEO. Ziua Porţilor Deschise la Staţiunea Legumicolă din Buzău!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns