Patricia Cimpoiaşu, membră a trupei Amadeus. Sursă foto: facebook
Patricia Cimpoiaşu, membră a trupei Amadeus. Sursă foto: facebook

Două buzoience, Patricia Cimpoiaşu şi Andreea Runceanu l-au încântat pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, cu ocazia unui recital susţinut de trupa Amadeus zilele trecute la Astana. Frumoasele şi talentatele artiste din trupa Amadeus au fost invitate la cea de-a 75-a aniversare a preşedintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, unde au mai fost invitaţi Vladimir Putin, preşedintele Rusiei şi Alexander Lukashenko, preşedintele Belarusului. Cele patru componente ale trupei au fost invitaţi speciali ai galei cu circuit închis, care celebrează aniversarea şefului statului, precum şi ziua naţională a Kazahstanului.

Amadeus-Il-Divo-Kazahstan
Amadeus alături de formaţia Il Divo.

Una din cele mai cunoscute trupe româneşti din străinătate, formaţia Amadeus, în componenţă căreia se află şi buzoiancele Patricia Cimpoiaşu şi Andreea Runceanu, verişoara celebrei interprete Mihaela Runceanu, care a susţinut în cei 14 ani de activitate peste 800 de concerte pe trei continente a fost invitată la aniversarea a 75 de ani a preşedintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev. Printre cei care au asistat la spectacolul susţinut de Amadeus s-au aflat Vladimir Putin, preşedintele Rusiei şi Alexander Lukashenko, preşedintele Belarusului.

Amadeus a participat la unul din cele mai exclusiviste evenimente din lume, care a excelat prin grandoare şi lux, celebrând nu doar ziua de naştere a şefului statului, ci şi ziua naţională. Frumoasa buzoiancă Patricia Ciompoiaşu a spus că experienţă a fost una inedită, chiar şi pentru o trupă consacrată cu prezenţa la evenimentele exclusiviste de pe Bătrânul Continent.

Audio Patricia Cimpoiaşu – violoncel, trupa Amadeus

Trupa din România a cântat live două piese cerute în mod special de preşedintele Kazahstanului: „Carmen” şi „Hijo de la Luna”, actul artistic atrăgând ropote de aplauze la final din partea tuturor celor prezenţi.

Talentatele artiste din România au fost alese de preşedintele Kazahstanului la recomandarea naistului moldovean Constantin Moscovici, Artist al Poporului în Republica Moldova, alături de care Amadeus pregăteşte turnee internaţionale. Alături de  Andreea Runceanu – vioară şi Patricia Cimpoiaşu – violoncel, trio-ul buzoian care lucrează în proiectul „Amadeus” este completat de compozitorul Xenti Runceanu (No comment), fratele celei dintâi.

Audio Patricia Cimpoiaşu – violoncel, trupa Amadeus

Amadeus-si-Constantin-Moscovici
Amadeus şi Constantin Moscovici, Artist al Poporului în Republica Moldova. Patricipa Cimpoiaşu – violoncel, prima din stânga. Andreea Runceanu – vioară, ultima din dreapta.

Astfel s-a întâmplat în ultimele luni când artistele au susţinut concerte la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gală caritabilă din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum şi la evenimentele de lansare a unor noi modele auto şi a colecţiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra şi Dubai. Detalii despre show-ul Amadeus pot fi aflate accesând website-ul formaţiei, www.amadeusmusic.ro.

 

 

Lasă un răspuns