nicolae-zaharia

Un ofiţer din cadrul IPJ Buzău este cercetat disciplinar după ce a încercat să intervină pe lângă doi poliţişti locali să nu îl sancţioneze pe un nepot de-al său. Incidentul s-a întâmplat ieri noapte, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, închis circulaţiei auto pe timp de weekend. Momentul a fost filmat cu telefonul de un buzoian.

Incidentul a avut loc duminică seară, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, acolo unde nepotul comisarului şef Nicolae Zaharia, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Buzău a fost oprit pentru a fi legitimat, după ce a circulat cu maşina pe artera închisă în weekend traficului auto. Pentru că nu au putut reţine permisul de circulaţie al tânărului, cei doi poliţişti de la “locală” l-au legitimat, moment în care şoferul l-a apelat pe unchiul său pentru a cere ajutor.

Unchiul său, comisarul-şef Nicolae Zaharia, a gonit pe cel mai cunoscut bulevard din oraş pentru a ajunge în locul în care cei doi poliţişti locali îl opriseră pe nepotul său. Potrivit martorilor, acesta nu a ezitat în a le cere explicaţii poliţiştilor locali.

Sursă clip: Ziua de Buzău/ Reporter buzoian
Reprezentanţii Poliţiei Locale nu au dorit să comenteze incidentul, iar comisarul-şef a intrat, de astăzi, în concediu de odihnă. Gestul său a declanşat însă o anchetă disciplinară. Filmuleţul cu incidentul a fost postat pe cea mai cunoscută reţea de socializare, unde a ajuns deja viral, stârnind comentarii din partea mai multor buzoieni.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRexona face faţă în lumea mea!
Articolul următorVIDEO. Un sirian tratează inimile buzoienilor. Interviu cu dr. cardiolog George Nader
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns