11329954_1170513946308034_4469459845427728782_n

Ora 7.00. Alarma sună. E timpu` de muncă. Cafeaua, mail-ul, duşul sunt task-uri bifate din inerţie. Micu` dejun, microunde, presa, back pack check, toate astea în timp ce îmi „scanez” graderoba. Rutina de dimineaţă e doar o formalitate pentru ce îmi pregăteşte ziua. Doar dimineţile se aseamănă. Am o zi întreagă la dispoziţie şi un factor comun în toate activităţile: necunoscutul. Nu ştiu unde am să ajung, nu ştiu cu cine mă voi întâlni, nu ştiu cât de pregătit trebuie să fiu.

Din ce în ce mai puţini dintre noi ne putem lăuda cu o viaţă liniştită, iar tot mai mulţi ne confruntăm cu roluri diferite pe care trebuie să le jucăm zilnic, fie că suntem la serviciu, acasă, lângă cei dragi, cu prietenii sau în activităţile întreprinse în timpul liber. Transpuse într-un algoritm, din constanţa factorului neprevăzut rezultă o altă constantă, aceea că trebuie să fii tot timpul proaspăt, fresh, capabil pentru a face faţă oricărui „necunoscut”. Se poate să ajung în faţa unui demnitar, îmbrăcat la costum, sau pe teren , într-o localitate prăfuită, uitată de lume. Pot sta ore întregi în faţa monitorului sau zile şi nopţi alergând exclusivitatea şi senzaţionalul pentru o ştire. Le vrem pe toate şi le putem obţine atâta timp cât avem grijă de noi, de corpul nostru şi de aspect, pentru că toate duc la un rezultat care poate fi negativ sau pozitiv. Depinde doar de noi cum „creionăm” prima impresie, cum ne prezentăm şi cum ne menţinem proaspeţi în orice moment al zile, în faţa oricărei provocări.

Rexona_infografic-586x800

V-am spus mai devreme de back pack check, aşa că pe lângă laptop, agendă, aparat foto, tableta, chargere, schimburi şi alte lucruri daily basics, în rucsacu` meu şi-a făcut loc de vreme un aliat de nădeje. Indiferent că sunt la stadion, în studio, în sala de sport, la birou sau pe teren, Rexona are grijă ca tot timpul să fiu proaspăt. Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile. Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare. 

Rexona_infografic v1.2

Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi trebuie să ştii că nu e nimic rău în a-ţi trăi viaţa la maxim, să simţi că eşti productiv, să faci faţa oricărei provocări sau să satisfaci cele mai aprige cerinţe. Acum, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile. 

Rexona, Pentru cei care nu apasă "snooze" când le sună alarma. 
Rexona, Pentru cei care nu apasă „snooze” când  sună alarma. 🙂

Lasă un răspuns