tvbuzaubannerapp

Acum ai cu tine, oriunde şi oricând cele mai importante ştiri din Buzău. TV Buzău a devenit prima televiziune locală din judeţ cu aplicaţie dedicată în magazinele Google Play şi App Store. Postul de televiziune cu acoperire regională poate fi urmărit live online prin intermediul aplicaţiei TV Buzău disponibilă pentru dispozitivele Android şi iOS. Alături de streaming, aplicaţia îţi oferă cele mai proaspete informaţii din orice domeniu de interes.

Aplicaţia a fost lansată în urmă cu o săptămână şi este disponibilă gratuit în Google Play şi App Store, sub denumirea „TV Buzău”. Instalarea se face în câteva secunde, iar aplicaţia este funcţională şi pe dispozitive care rulează un sistem de operare Android sau Apple mai vechi. Aceasta beneficiază de o interfaţa prietenoasă, în limba română şi permite accesul la cele mai proaspete informaţii din domeniile economic, politic, divertisment, sport şi de actualitate, precum şi prognoza meteo.

Soft-ul pentru dispozitivele mobile permite vizionarea postului regional TV Buzău în timp real direct pe device-ul tău preferat precum şi streaming pentru postul de radio Buzz FM. Versiunea pentru mobil a fost realizat de Elcor Consultant, agenţie de branding care oferă soluţii pentru realizare şi găzduire website, aplicaţii mobile şi software dedicat nevoilor afacerii tale.

Aplicaţia TV Buzău îţi aduce lumea mai aproape. Cele mai importante ştiri din Buzău şi emisiunile favorite sunt disponibile gratuit pentru orice dispozitiv conectat la internet.

Click aici pentru a descărca versiunea pentru Android (Google Play)

Click aici pentru a descărca versiunea pentru iOS (App Store)

Lasă un răspuns