NATIONALA-ARTISTILOR-BUZAU
Naţionala artiştilor, în ultima vizită la Buzău.

Naţionala de fotbal a artiştilor va participa la turneul de fotbal caritabil „Supercupa Campionilor”, care va avea loc pe 10 iulie, pe stadionul „Gloria”. Alături de Kamara şi restul artiştilor fotbalişti, la Buzău va ajunge şi echipa de Old Boys a Oţelului Galaţi. Cele două se vor înfrunta cu Gloria Buzău 2003 şi echipa de Old Boys & Friends a clubului din Crâng.

Stadionul „Gloria” din Buzău va găzdui pe 10 iulie competiţia „Supercupa Campionilor”, întrecere amicală cu caracter caritabil la care vor participa mai mulţi artişti români şi foste glorii ale fotbalului din România. Naţionala de Fotbal a Artiştilor va fi prezentă în Crâng, aceasta confirmând participare prin vocea solistului Kamara de la trupa Alb şi Negru. Selectionata artiştilor va prezenta la Buzău trofeul Cupei Mondiale pe care l-au câştigat în urmă cu un an în Rusia. Alături de artiştii „tricolorii”, în cadrul întrecerii vor mai participa echipa de Old Boys a formaţiei Oţelul Galaţi, Gloria Buzău 2003 – echipa care a disputat barajul de promovare în Divizia A cu Politehnica AEK Timişoara şi o echipă de Old Boys a formaţiei antrenate de Ion Viorel în componenţa căreia se vor regăsi mai mulţi oameni de afaceri din localitate şi nu numai.

Evenimentul va debuta cu un meci de fotbal juvenil în care se vor înfrunta Şcoala de Fotbal Juniorul din Galaţi şi o selecţionată formată din cei mai buni jucători din Buzău născuţi în anul 2001 şi 2002. Va continua cu un scurt recital al artiştilor-fotbalişti şi se va încheia cu main-event-ul serii, competiţia „Supercupa Campionilor”. Evenimentul „Supercupa Campionilor” este organizat de Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport Buzăul Sportiv alături de FotbalFest, FC Gloria Buzău cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Buzău şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău.

Update:

Toţi banii strânşi din donaţii, de pe urma evenimentului SuperCupa Campionilor, vor merge către Crucea Roşie – Filiala Buzău. Accesul pe stadion va fi gratuit, iar la intrarea în arenă vor fi montate două urne, în timp ce o a treia se va plimba printre spectatori. Pentru transparenţă va fi formată o comisie de cinci persoane, alcătuită din: Tulpan Dan – preşedinte Gloria Buzău, Marius Cosoreanu – reprezentant FotbalFest şi subsemnatu` de la Buzăul Sportiv, alături Maria Stroe – lider tineret Crucea Roşie şi Floarea Bîrzu – director Crucea Roşie Buzău.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. TV Buzău pe mobil. TV Buzău a devenit prima televiziune locală din Buzău cu aplicaţie dedicată în App Store şi Google Play
Articolul următorRexona face faţă în lumea mea!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns