Misiune mai puţin obişnuită, astăzi, pentru pompieri. Ei au fost chemaţi să salveze o pisică dintr-o fântână adâncă de şapte metri. În mai puţin de 10 minute, forţele din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au reuşit să scoată felina din fântână, spre bucuria proprietarului care a alertat ISU.

Un apel la 112 a mobilizat un echipaj de pompieri, la orele prânzului, pe strada Orizontului din municipiul Buzău, pentru o misiune specială. Lucrătorii de la ISU au fost solicitaţi să scoată un pui de pisică dintr-o fântână adâncă de şapte metri. În nici 10 minute, forţele ISU Buzău au reuşit să aducă felina, nevătămată, la suprafaţă.

Pisica ajunsese în curtea vecinilor, iar apoi a căzut în fântână, acolo unde a stat vreme de trei zile. După toată isprava, puiul de pisică a fost botezat. Pentru că a supravieţuit vreme de câteva zile în fântână, proprietarii pisicii au decis să-i spună „Norocel”. Pompierii buzoieni spun că au mai fost chemaţi la astfel de misiuni speciale, de salvare a unor animale.

Lasă un răspuns