Comand des online. Fie că e vorba de produse electronice, electrocasnice, componente IT sau orice altceva ce se poartă şi se vinde online mă transform din cumpărător în consilier sau intermediar. Desele achiziţii online m-au ajuta să-mi clădesc o experienţă şi o părere pertinentă în comerţul virtual, astfel încât deţin capacitatea de a identifica un magazin „serios”, unul care este doar rebuyer sau unul care promovează servicii auxiliare false, precum transportul gratuit, asistenţă24/7, garanţia extinsă şi multe alte facilităţi menite să îţi creeze falsa impresie că faci alegerea cea mai bună. Am comandat de la magazine din apartamente de bloc până la marii retaileri din industrie şi m-am confruntat cu tot felul de probleme, de la ambalaje deteriorate în momentul livrării, la livrarea gratuită inexistentă (pentru că reprezentantul firmei de curierat te sună şi îţi spune că ţi-a sosit coletul şi trebuie să-l ridici de la sediu, deşi transportul gratuit până la pragul uşii tale) până la componente şi produse trimise la garanţie la 2 zile de livrare! Printre comenzile plasate au fost destule pe Dwyn, unul din puţinele magazine care îmi satisfac cerinţele. Am mai spus-o într-o postare anterioară că sunt coşmarul oricărui comerciant pentru că am exigenţe mari. Produsele comandate nu au o valoare uriaşa, dar maniera în care a decurs relaţia cumpărător-vânzător a fost impecabilă, semn ca Dwyn Shop acordă aceeaşi atenţie fiecărui client, indiferent de suma comenzii. Tocmai de aceea mă gândesc să comand un televizor Smart 3D Samsung model 2014, alături de un Xbox One. De ce? În primul rând pentru că Dwyn beneficiază de o paletă largă de televizoare LCD, LED sau plasă, remarcă valabilă atât pentru dimensiuni, preţ, cât şi pentru modele. Restu` motivelor le afli în rândurile următoare. 

  • Dwyn Shop are 10 ani vechime în online, un magazin fizic, acolo unde poţi testa şi vedea produsele preferate. Asta denotă seriozitate.
  • Magazinul este membru al Asociaţiei Române a Magazinelor Online, entitate ce are grijă să fie respectat Codul de Bune Practici pentru Comerţul Online din România. Asta înseamnă încredere, servire ireproşabilă şi garanţia calităţii, nu doar a produsului, ci şi a serviciilor de plasare a comenzii, de procesare şi de livrare! De asemenea, Dwyn este membru Trusted.ro, adică al Programului Naţional pentru Certificarea Magazinelor Online din România, susţinut de GPEC, APC România şi Legile Internetului.
  • Azi comanzi, azi primeşti! Sună surprinzător, dar este posibil dacă locuieşti în Bucureşti. Dacă nu, comanda ta va ajunge la tine a doua zi, transportul fiind gratuit în anumite condiţii, iar dacă nu beneficiezi de livrare gratuită ai parte de tarife mult mai mici decât orice altă firmă de curierat. Asta înseamnă atenţie şi grijă sporită pentru fiecare comandă + rapiditate!
  • Dwyn Shop defineşte siguranţa în comerţul online prin plăţile cash la livrare, după ce verifici coletul, cu cardul online – siteul beneficiază de sistem 3D secure adică protecţia integrale a datelor procesate sau cash în magazine. Totodată ai opţiunea de a plăti produsele în sistem de rate. În plus, toate produsele sunt asigurate pe durata transportului şi beneficiezi de posibilitatea de retur în termen de 14 zile dacă ai nemulţumiri. 
  • Dwyn este una din puţine platforme online care dispun de o paletă variată a produselor pe care le comercializează. Poţi comanda oricând de la ei, fie noapte, fie zi, fie weekend sau sărbătoare, mai mult poţi cere detalii, online sau la telefon direct de la specialiştii Dwyn, capabil să îţi ofere sfaturi pentru alegerea ideală.
  • Toate produsele comercializate pe dwyn.ro sunt originale, cu certificat de garanţie emis de producător, acolo unde este cazul.  Mai mult decât atât, orice produs neconform reclamat în 24h se schimbă pe loc .
  • Dwyn asigură service post garanţie la orice produs, iar dacă acesta este achiziţionat de la Dwyn beneficiezi de jumătate din costul manoperei, iar constatarea este zero. În plus, beneficiezi şi de extra-garanţie la reparaţie. Prin serviciul de buyback ai posibilitatea de a upgrada, oricând pe perioada garanţiei la orice produs achiziţionat de la noi, alegând orice alt produs din ofertă chiar şi din altă categorie.

Showroom-ul Dwyn este deschis în fiecare zi, de luni până vineri, între 11.00 şi 19.00, iar sâmbăta de la 11.00 la ora 14.00. Duminica este închis. Dwyn Shop este situat pe strada Thoma Ionescu, la nr. 9 în sectorul cinci al Capitalei. Aici ai coordonatele GSP: 44.430592, 26.070216 .

dwyn-shop

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTainele pensiunii – Pensiunea “Melania” (Chiojdu, Buzău)
Articolul următorUn gest pentru o viaţa! Susţine dotarea maternităţilor din România prin redirecţionarea impozitului pe venit
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns