Salut! Te interesează continuarea? Vrei să citeşti până la capăt? Fii sincer cu tine, răspunde la următoarele întrebări, iar dacă răspunsul este afirmativ, poţi continua lectura liniştit. Dai mai mult de 2 bani pe carcasa PC-ului tău? Te panichezi când unitatea scoate alte zgomote, decât sunet lin al cooler-ului? Ştii că i7 nu e o mutare la şah? Urăşti problemele de compatibilitate, lag-urile şi erorile blue-screen? „Ai combinat” pe mIRC, îţi salvai jocurile pe casete audio, iar acum ai o placă video care îţi redă cele mai noi jocuri cu cel puţin 47 de fps? Amice, ai nimerit unde trebuie.  Dacă răspunsul tău e „da”, nu la toate dar măcar la jumătate, şi eşti la curent cu ultimele noutăţi şi gadgeturi e bine să ştii următoarele.

Flăcăii de la nJoy fac o aroganţă şi pun la dispoziţie peste 50 de produse din stocu` propriu în cadrul campaniei The order of geeks (ahh… până şi denumirea îţi gâdilă orgoliul de tech addict 😀 ). Acum că ţi-am aglomerat sinapsele, iar neuronii tăi nu îşi găsesc locul, iată cum funcţionează treaba. Oamenii îţi trimit produsele, ai una sau două zile să le testezi apoi trebuie să scrii un review despre dânsele. Totul gratuit. Până atunci, trebuie ca cel tărziu pe 31 mai trebuie să scrii un mail, care să conţină numele şi prenumele tău, grupa din care vrei să faci parte, produsele pe care vrei să le testezi, adresa de livrare completă, numărul de telefon, forumul/blogul unde vei posta review-ul, o copie după cartea de identitate (merge şi după buletin dacă eşti de pe vremea când a rulat pentru prima dată Star Trek 🙂 ) şi un link către un review realizat anterior. După ce ai scris mail-ul, trimite-l la adresa asta: ioana.pelin@njoy.ro (ştiu că mai devreme vorbeam de flăcăi, da` o gagică pasionată de IT este cel puţin atrăgătoare). Partea bună e că în schimbul mail-ului primeşti un pachet de screen cleanere, dacă eşti ambidextru şi tastezi mai ceva ca un grefier ai şansa să fii printre primii 50 de participanţi şi automat, la colet, se mai adaugă un mouse nJoy TG9 gri. Partea şi mai bună e poţi câştiga premii faine. Câteva rânduri mai sus ţi-am menţionat ceva despre grupul din care vrei să faci parte. Nu divulg surpriza şi te lasă să accesezi link-ul următor (Regulament nJoy The order of geeks) pentru mai multe detalii.

Iaca o notă personală. „The order of geeks” este prima campanie din România care îţi pune la dispoziţie o gamă variată de produse IT şi îţi oferă posibilitatea de câştiga premii exprimându-ţi părerea după ce le-ai testat. Între noi fie vorba, aroganţa e maximă şi vine pe fondul încrederii pe care nJoy pe are în propriile gadget-uri şi device-uri, iar asta nu poate fi decât o veste bună pentru împătimiţii de tehnologie care se află în căutarea unui provider demn de orgoliul şi necesităţile unui geek. Mai departe, îţi spun că eu deja m-am înscris. Între noi fie vorba, mi-a fost destul de greu să aleg. Tot timpu` m-am consider un Paladin, cel puţin de level 12, dar latura umană şi altruistă m-a convins că trebuie să schimb lumea, chiar dacă aceasta nu e făcută după sursa propriului meu cod. Asta plus UPS pe care îl aştept în teste 😀 ! 

Dacă ai nevoie de ajutor în procesul de înscriere sau vrei eşti deja participant şi ai ceva de spus, te invit să foloseşti secţiunea de comentarii. 

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns