QuickMobile HQ
QuickMobile HQ

Mi se întâmplă des să fiu întrebat care sunt modalităţile prin care site-urile mele, implicit blogul, fac bani. Astăzi vă dezvălui una din posibilităţile reale de a monetiza conţinutul pe care îl postaţi. Nu vorbim de reclame, pay per click, pay per view sau alte metode care necesită timp şi totodată nu dau rezultate aşteptate.  Una din cele mai profitabile variante o reprezintă promovarea Quick Mobile, prin platforma Profitshare, pe site-urile tale.

De ce Quick Mobile? În primul rând pentru varietatea produselor disponbile, în stocul Quick Mobile fiind disponibile peste 6.000 de produse care aparţin a peste 200 de brand-uri consacrate la nivel internaţional pentru calitatea premium oferită. Este foarte important ca furnizorul pe care îl promovezi să dispună de o paletă largă şi variată de produse sau servicii pentru ca astfel cresc şansele ca vizitatorii site-ului sau ai blogului tău să achiziţioneze respectivele produse sau servicii. Cea de-a doua veste bună o reprezintă comisioanele pe care Quick Mobile le acordă afiliaţilor care prin platforma Profitshare, care îi promovează produsele. Quick Mobile în Profitshare oferă posibilitatea de remuneraţie directă, stabilită de un algoritm bine pus la punct, care este în avantajul advertiserilor, prin prisma comisioanelor pe care aceasta le oferă vânzărilor efectuate online. QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru telefoane și tablete, 10% pentru produsele din categoria „Gadgets”, 20% pentru articolele din categoria „Accesorii” şi 20% pentru produsele din categoria „Branduri de Lux”.

Ce înseamnă asta? La un simplu calcul…

  • Produs achiziţionat: Telefon mobil Samsung S4 Mini – Preţ: 999,90 RON, Comision 3% => suma primită de tine în urma tranzacţiei realizate online, aproximativ 30 RON.
  • Produs achiziţionat: Gadget – ceas Apple 42 mm cu carcasă din aur de 18 k – Preţ: 69.999,90 RON, Comision 10% => suma primită de tine în urma tranzacţiei realizate online, aproximativ 7.000 RON.
  • Produs achiziţionat: Accesoriu – căşti cu fir in-ear – Preţ: 89.90 RON, Comision 20% => suma primită de tine în urma tranzacţiei realizate online, aproximativ 18 RON.
  • Produs achiziţionat: Branduri de lux – husă IPhone 6 – Preţ: 99.90 RON, Comision 20% => suma primită de tine în urma tranzacţiei realizate online, aproximativ 20 RON.

Util… de băgat la cap!

  • Quick Mobile are 7 magazine în ţară, două se află în Bucureşti (Mall Afi Palace şi Băneasa) şi cinci în provincie (Sighetul Marmaţiei, Iaşi, Timişoara, Cluj Napoca şi Baia Mare).  Locaţiile exacte le găseşti pe site-ul oficial, în secţiunea Magazine „QuickMobile”.
  • Comenzile pot fi date şi online, iar dacă vrei să returnezi un produs sau vrei să-l trimiţi în quickservice, nu va fi percepută nici o taxă, inclusiv transportul fiind gratuit.
  • Quick Mobile are peste 10 ani de activitate pe piaţa din România şi 2,2 milioane de vizitatori unici trec pragul magazinelor în fiecare an!
  • Cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (realizată în 2013) reprezintă unul din principalele argumente forte, care denotă încredere, seriozitate şi calitate ca factori ai unei ecuaţii esenţiale în relaţia cu clienţii.
  • Iar dacă eşti antreprenor, e bine să ştii că Quick Mobile a lansat conceptul de franciză disponibil global pentru toţi cei care îşi doresc cu adevărat să facă o diferenţă în viaţa lor.

Pas cu pas înregistrarea pe platforma Profistshare şi promovarea produselor Quick Mobile

1) Accesezi site-ul www.profitshare.ro. 

Accesezi site-ul www.profitshare.ro.
Accesezi site-ul www.profitshare.ro.

2) Sus (header), în partea dreaptă, găseşti simbolul albastru alături de care este scris „login”. Click stânga pe textul „Nu am cont”, apoi click stânga şi apare următoarea fereastră:

Sus (header), în partea dreaptă, găseşti simbolul albastru alături de care este scris "login". Click stânga şi apare fereastra de mai sus.
Sus (header), în partea dreaptă, găseşti simbolul albastru alături de care este scris „login”. Click stânga şi apare fereastra de mai sus.

3)Completezi datele cerute, adresă email şi parola de două ori, bifezi căsuţa care certifică acordul tău cu „Termenii şi Condiţiile Profitshare” şi gata! Ai creat contul pentru Profitshare.
4) După logarea în cont, apare pagina de mai jos, care cuprinde principalele campanii Profitshare. Accesează (click stânga) link-ul „vezi toate campaniile active”.

Accesează (click stânga) link-ul "vezi toate campaniile active"
Accesează (click stânga) link-ul „vezi toate campaniile active”

5) Se va deschide fereastra aceasta. Aici ai posibilitatea de a genera un script (text html) cu link-ul site-ului producătorului produselor pe care vrei să le promovezi, caz în care trebuie să dai click stânga pe „generează link” …

pasul-5-profitshare
6) …sau un banner care poate fi inserat oriunde în site-ul tău, caz în care selectezi mărimea imaginii dorite (spre exemplu, 728×90 pixeli), alegi website-ul tău pe care doreşti să afişezi reclama şi apoi click pe „generază link” şi vei primi scriptul pe care îl „injectezi” oriunde doreşti în site-ul tău. 

pasul-8-profitshare
7) Codul generat poate fi folosit pe orice website. Pentru utilizatori de WordPress, cei de la Profitshare au realizat un modul (plug-in; îl găseşti în magazinul lor), foarte uşor de configurat, pentru a afişa pe webiste-ul tău ce campanii doreşti, fără a fi nevoit ca pentru fiecare dintre să efectuezi operaţiunile de generare a codurilor şi link-urilor. 

Dacă ai vreo nelămurire, poţi să-mi laşi părerea ta într-un comentariu şi voi încerca să te ajut! O zi faină!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO EXCLUSIV! Regele naiului în concert la Buzău.
Articolul următorUmbra muntelui Athos, oaza de linişte a muritorilor. Câteva rânduri care te vor convinge să vizitezi Grecia
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns