Peste 300 de buzoieni au asistat aseară, în clubul No limit, la concertul susținut de Gheorghe Zamfir și taraful său. Regele nailului s-a simțit foarte bine la Buzău, mai ales că cei prezenți l-au întâmpinat cu foarte multă căldură. La finalul spectacolului, publicul i-a cântat „La mulți ani” celebrului artist, cu ocazia zilei numelui pe care acesta urma să și-o anivereseze la câteva ore distanță.

Gheorghe Zamfir la Buzău. 2015.
Gheorghe Zamfir la Buzău. 2015.

În fața unei audiențe impresionante, regele naiului a bifat încă o demonstrație în care și-a arătat magia și talentul. Însoțit de taraful său, Gheorghe Zamfir a fost ovaționat la scenă deschisă de peste 300 de buzoieni prezenți în clubul No limit. Cunoscutul compozitor român a oferit un spectacol variat, în care a interpretat mai multe genuri muzicale, cu ajutorul naiului, instrument care l-a consacrat pe Gheorghe Zamfir pe întreg mapamondul. Supranumit „regele naiului”, artistul născut la Găești este câștigătorul a 120 de discuri de aur și platină, are peste 190 de discuri înregistrate și are peste 120 de milioane de albume vândute.Totodată este singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în Statele Unite ale Americii și datorită creațiilor sale, este clasat între primii zece muzicieni ai lumii din toate timpurile.

VIDEO INTERVIU GHEORGHE ZAMFIR LA BUZĂU

La mulți ani, Gheorghe Zamfir!#regelenaiului #GheorgheZamfir #adrenalitera #buzau #cafeneauaartistilor #nolimit #andreipitigoi #as9

Posted by Andrei Piţigoi (Sports PR) on 23 Aprilie 2015

Artistul de renume internațional a reușit să strângă, la Buzău, o audiență impresionantă, formată atât din tineri, cât și de persoane de vârsta a III-a, semn ca „discursul” muzical a lui Zamfir depășește orice „barieră” a anilor. După o carieră de peste 5 decenii, din care nu s-a ales financiar cu mare lucru, compozitorul care a realizat piese incluse în coloana sonoră a unor filme celebre de la Hollywood, precum „Once Upon a Time in America”, „Karate Kid ” sau „Kill Bill”, a dezvăluit care este adevărata bogăție pe care i-a adus renumele mondiale. Spectacolul a fost organizat la Buzău de către Adrenalitera și Cafeneaua Artiștilor. Organizatorii s-au declarat mulțumiți de prezența în număr mare a buzoienilor, bifând grație atmosferei încă un eveniment reușit. În perioada imediat următoare, la Cafeneaua Artiștilor va concerta trupa Compact, urmând ca în curând să fie deschis sezonul de vară pe terasa Atlantis, în compania trupei Provincialii.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAi blog? BlogAwards si Blogatu.ro te invita sa participi pana pe 30 Mai la campania BlogSpring 2015!
Articolul următorCum faci bani online? Promovând Quick Mobile prin Profitshare
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

Lasă un răspuns