Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai într-un singur loc toate accesoriile, toate hainele şi toţi pantofii pe care ţi i-ai dori?… Să vezi în câteva clipe toate produsele de vestimentaţie pe care ţi le-ai dorit, să compari calitatea şi preţul în doar câteva secunde? Şi tot în atâtea clipe să le şi comanzi, fiind sigur că ai luat alegerea cea mai bună? Pare imposibil, dar nu este. Recent, s-a lansat Jingle.ro, primul motor de căutare românesc axat pe produse de vestimentaţie şi accesorii, care cuprinde lista celor mai importante brand-uri internaţionale şi lista magazinelor de încredere care furnizează produsele acestora.

Aşadar, de ce Jingle? De ce un motor de căutare care să indexeze branduri populare, magazine online de încredere şi mai ales, de ce l-ai folosi, în detrimentul accesărilor directe a website-urilor producătorilor oficiali.

În primul rând, motorul de căutare Jingle a fost creat în avantajul clienţilor, a potenţialilor cumpărători. Interfaţa simplă, user friendly, permite căutarea produsul dorit rapid, în funcţie de cerinţele utilizatorului. Nu aş fi scris despre Jingle, dacă nu l-aş fi folosit în scop personal. De câteva zile mi s-a pus pata pe o pereche de adidaşi roşii, bascheţi pe care i-am văzut în picioarele lui James LeBron. Cunoşteam doar marca şi culoarea, nu ştiam numele modelului, anul şi campania în care a fost lansaţi, şi nici măcar nu mă gândeam că sunt disponibili pentru piaţa est-europeană.

Am vrut să mă conving pe propria piele de ceea ce poate Jingle. Căutare „adidaşi roşii„. În câteva momente aveam în faţă toate modelele roşii de pantofi sport, de la cei mai cunoscuţi furnizori, şi mai important site-urile care ofereau discount-uri pentru ceea ce îmi doream. Practic, asta înseamnă Jingle. Mărci consacrate, magazine online de încredere şi cel mai bun preţ. Interfaţa accesibilă permite oricui, indiferent de cunoştiinţele de operare ale PC-ului, să folosească Jingle. Mai mult, furnizorii indexaţi de către site-ul Jingle sunt recunoscuţi pentru promptitudinea de care dă dovadă în procesarea comenzilor.

În categoria „ce mai ştie să facă”, Jingle bifează prezenţa pe sistemele de operare iOS şi Android, făcând accesul la website-ul disponibil şi direct de pe orice dispozitiv mobil. Un plus este şi tema responsive, adaptată device-urilor mobile, care permite aceeaşi experienţă plăcută şi rapidă pentru dispozitivele portabile, similară cu cea de pe un desktop.

Cum se prezintă Jingle.ro?

Tehnologia Jingle.ro – Specializare pe limba română

Stemming avansat – Jingle.ro este un motor de căutare produse conceput special pentru limba română și din acest motiv „știe” să caute diferitele declinări ale termenilor căutați (de exemplu o căutare după „ceasuri” va returna rezultate și pentru „ceas” dar în același timp o căutare după „carte” nu va returna și rezultate pentru „cart”.
Dicționar de sinonime – De asemenea jingle.ro folosește la indexare și căutare un dictionar consistent de sinonime în limba română.
Dicționar de culori – Culorile menționate în interogări sunt recunoscute si folosite în căutarile după culoare, chiar si numele de culori mai puțin uzuale „pantofi cafea cu lapte”.
Spellchecking – Jingle.ro detectează automat greșelile de spell și oferă corecție automată, de exemplu „ptnofi”
Algoritmi avansați de detecție a culorilor produselor

Jingle.ro inovează cu o tehnologie avansată de detecție a culorilor relevante din imaginile de produs astfel încât culoarea este detectată chiar și atunci când produsul ocupa o suprafață foarte mica din imagine cum ar fi in cazul produselor de lenjerie intimă (exemplu: sutien) dar nu numai.

Alte functionalitati de Căutare

Faceting
Sugestii de culori asortate la căutările după culoare

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFOTO şi VIDEO. Urmările cutremurului din `77. Vizita lui Ceauşescu la Buzău la nici 48 de ore de la dezastru
Articolul următorIon a lu` WordPress sau Ion.ro? | Importanţa unui domeniu propriu
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

1 COMENTARIU

  1. Atunci cand caut anumite produse, mereu folosesc Jingle, este deja o unealta veche pe care o folosesc. O stiu de cand a aparut, mereu a evoluat si asa se intampla si acum, uneori descopar o noua modificare, utila pentru mine. Este un motor de cautare pentru cei care vor sa cumpere sigur, care vor sa gaseasca rapid ceea ce vor, desigur, un catalog bine organizat.

Lasă un răspuns