logo-vivat-300x300Salut! Azi vizita ta va fi recompensată cu un pont. Unul gratuit. Mai avem puţin şi ieşim din iarnă, iar gându` ăsta nu poate decât să mă bucure. De când mă ştiu m-am confruntat cu aceleaşi probleme pe durata sezonului rece: tuse, durere în gât, temperatură, frisoane, febră, stare de oboseală dusă până la epuizare… ce mai… tot tacâmu`! Vorba unui prieten: „Eu sunt răcit tot anu`, dar doar în ultimele trei luni tuşesc!” 🙂 He he… doar că iarna lu` 2014 va rămâne în istorie ca fiind prima în care nu am mai resimţit toate astea. Pe la mijlocu` lunii decembrie primesc telefon de la mama: „Tinereţe, vezi că ţi-am luat ceva!”. „Ce drăguţ! Mersi frumos mama…” şi alte bla bla-uri de genu`, când în mintea mea era doar „Minunat, alt pulover!…”. Doar că treaba nu a fost aşa. Ajung acasă şi îmi dă o sacoşă cu ceva medicamente… „Uite! Ai cam tot ce îţi trebuie acolo să treci cu bine peste iarna asta.”

„Mulţam` mamă, da` chiar trebuia să dai o grămădă de banii pe treburile ăstea? Ştii că majoritatea rămân fără efect…” Obişnuită de 24 de ani, cu fiul veşnic nemulţumit, îşi clădeşte pledoaria din câteva fraze, cu argumente de neînduplecat. „În primul rând, toate au fost la reducere. (ca orice mamă îşi cunoaşte copilul, iar ea ştie cât de mult îmi place cuvântul ăsta 😀 RE-DU-CE-RE ) Uite, ţi-am luat vitamina C, că asta e baza. Mai ai un complex de multivitamine, pastile sau efervescente plus un sirop de tuse! Toate reduse!”. Bun aşa, mai bine previn decât să tratez. „Da` cu crema asta… „, citesc în gând şi râd „Cremă hidratantă pentru faţă”…”asta cu ce ar trebui să mă ajute?”. „Aia e pentru mine, am uitat-o în sacoşă. A fost tot la reducere” :D.

Sacoşa albă, cu un logo roşu ce înfăştişează stilizat o familie ţinându-se de mână sub cu sloganul „Din grijă pentru familie!”. Nu-mi suna cunoscut. Am în portofel 3 – 4 carduri de la mai toate farmaciile, însă bulina asta roşie cu Vivat nu se află printre ele. Întreb de unde le-a luat.

„Ei bine, VIVAT Familia o gasesti in farmacia independenta de la parterul blocului. Sau in farmacia de la colt. Sau in farmacia care poate nu-ti suna chiar asa de cunoscut, dar stii sigur ca ai mai fost pe acolo. Pe scurt: in orice farmacie independente, semnalizate Vivat, din toata tara. Te vei intalni cu experti interesati de starea ta de sanatate, oameni mereu pregatiti sa-ti ofere cele mai bune sfaturi de specialitate atunci cand tu ai cea mai mare nevoie, si cu o gama unica de servicii in-store. Totul pentru ca ei inteleg cat de important e sa te simti sanatos ca sa te bucuri cu adevarat de viata. Iar asta indiferent de varsta sau de nevoile tale. Coboara si du-te la orice farmacie de langa noi. Intreaba de trusa Vivat. Trusa pentru o stare de bine.”

Suficient cât să-mi stârnească interesul. Am încercat să văd practic ce este „trusa pentru o stare de bine”.

vivat-familia-1

„Şi până la urmă, de unde ai aflat tu de VIVAT Familia?”

„De la farmacistul din colţ, apoi am i-am dat un google”. Ce ai făcut mama? :)) „Am căutat pe Google, am intrat pe site-ul lor şi acolo am văzut toate punctele Vivat Familia din ţară şi pe cele mai apropiate de noi. Ce crezi? Sunt peste 800 de farmacii partenere in toata tara si peste 700.000 de oameni care se intereseaza de Vivat saptamanal. Intră pe www.vivat-familia.ro/farmacii-independente/buzau/ şi ai să vezi toate punctele de lucru de la noi”.

exterior_farmacie
Farmaciile independente Vivat Familia le recunoşti uşor, după sigla luminoasă montată în exteriorul punctului farmaceutic.

Zic „Bravo mamă!”…

P.S. Mama are 60 de ani, laptop şi tabletă (pe care le foloseşte intens :D), cont activ pe Facebook şi lunar bagă bani în Farmerama. Sper să nu audă de Android.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentWi-fi free oriunde în ţară
Articolul următorVIDEO: Ai câine sau pisică şi nu l-ai vaccinat? Rişti o amendă între 400 şi 800 de lei
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).