Acasă şi la birou îmi petrec cea mai mare parte a timpului. Sunt o persoană exigentă, cu cerinţe mari atât de la oameni din jurul meu, cât şi de la lucrurile care mă înconjoară. Vreau ce e mai bun şi la un raport calitate-preţ corect. Practic, sunt coşmarul oricărui comerciant. Dacă preţul nu e exorbitant, atunci sigur produsul nu întruneşte toate cerinţele mele privind calitatea.

Recent, am redecorat apartamentul în care locuiesc. Mobila-Ghencea.ro s-a dovedit cea mai bună alegere, la doar un click distanţă. Gama variată de produse destinate oricărei încăperi m-au ajutat să dau o notă personală spaţiului în care locuiesc, calitatea m-a convins iar preţul mi-a confirmat cea mai bună alegere. În plus, transportul a fost gratuit. Chiar şi în provincie!

logo_mobila-ghencea

Am început cu bucătăria. Mobila-Ghencea.ro îţi oferă posibilitatea de a îţi personaliza bucătăria. Prin „Bucătării la comandă” am ales exact ce piese de mobilier au corespuns spaţiului meu, culoarea şi materialul din care au fost realizate. Am primit cea mai bună soluţie tehnică de amenajare. Majoritatea celor care îmi calcă pragul „trag” la bucătărie. Bineînţeles, am comandat şi restul mobilierului tot de pe Mobila-Ghencea.ro. Masa de bucătărie cu blat de sticlă Sophia, alături de scaunele Asia 2 sunt „cireaşa de pe tort”. Mulţumită celor de la Mobila-Ghencea.ro, bucătăria mea „a prins” viaţă, atmosfera s-a schimbat, piesele de mobilier personalizate întocmai cu cerinţele şi dimensiunile date de mine se potrivesc de minune, până şi cafeaua are alt gust :).

scaun-bucatarie-asia-2
Scaunele de bucătărie Asia 2.

Living-ului i-am acordat atenţie sporită. Îl vreau spaţios, aerisit, duocrom şi cu elemente din sticlă, dar totodată pregătit pentru cinele romantice sau mesele în familie. Pe lângă seturile pentru sufragerie disponibile pe site, masa de living extensibilă BS cu picioare de lemn şi blat de sticlă cu grosimea de 10 mm s-a dovedit alegerea perfectă. Am eleganţă şi rafinament într-un spaţiu pe care îl simt apropiat.

masa-living-extensibila-bs
Masa de living extensibilă BS cu picioare de lemn şi blat de sticlă cu grosimea de 10 mm

Alegerea mobilierului pentru dormitor a fost o misiune facilă. Mobila-Ghencea.ro a făcut ca mobilierul de calitate să devină accesibil oricărui buzunar. Gama variată de mobilier, personalizarea acestuia în funcţie de cerinţele tale, precum raportul calitate-preţ corect (vezi ce îţi spuneam mai sus!) simplifică enorm lucrurile. Setul standard pentru dormitor cuprinde un pat cu două noptiere, comoda cu sertare, dulapul pentru haine şi o măsuţă de toaletă. Faptul că deţin un spaţiu mare a făcut lucrurile şi mai frumoase. Dacă nu beneficiezi de un spaţiu vast, nu trebuie să te îngrijorezi! Poţi să alegi mobilierul ideal pentru nevoile tale, cu design minimalist, dar totodată cu funcţionalitate maximă.

Aici ai toate datele de contact. Ce mai aştepţi?
Website: www.mobila-ghencea.ro
Mobil: 0722.270.908
Email: contact@mobila-ghencea.ro
Showroom: Bucuresti, Sector 6, Centrul de mobila Tamilia, Bd.Ghencea nr .79, Magazin Sembazuru Art SRL
Telefon: 0735 867 502 ;031 432 73 50 Fax: 031 432 73 51
Orar de lucru: Luni – Vineri: 10-19; Sambata: 9-16; Duminica: 9-14.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDespre pariuri sportive I (metode, ţepe şi algoritmi)
Articolul următorTrenulete pentru copii
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011” şi al cărţii "50 de personaje marcante în istoria fotbalului buzoian". În prezent redactor Buzăul Sportiv şi realizator TV Buzău. Realizator TV şi moderator al emisiunilor „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns